Maak werk

van ons talent

Wat is er mooier dan studenten te zien (op)bloeien, shinen en slagen? Hoe fijn is het om jongeren toekomstperspectief te bieden waardoor ze (letterlijk en figuurlijk) zin in het studeren krijgen? Wij zetten ons daar graag voor in. Met hoofd, hart en ziel. En met mooie resultaten! Wil jij daaraan bijdragen? Overweeg dan om bij ons te komen werken.

Onze werkplek

  • Als onderdeel van ROC Mondriaan, maken wij trots gebruik van de professionaliteit en faciliteiten van deze grootste opleider in de regio Haaglanden.

  • Iedereen voelt zich bij ons thuis en welkom.

  • Voor professionele en persoonlijke groei biedt ROC Mondriaan een interne academie en VAVO Haaglanden begeleiding ter plekke.

  • We zijn en staan bekend als een betrouwbare en financieel gezonde organisatie.

  • Aan een goede balans tussen werk en privé wordt veel waarde gehecht.

Onze medewerkers 

 

Annie van der Velden (41), docent geschiedenis en maatschappijleer: “Bij VAVO Haaglanden krijgen studenten een nieuwe kans om hun diploma te behalen. Het is mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren als docent. ROC Mondriaan is een fijne werkgever, die echt goed voor zijn medewerkers zorgt.”

Korte lijntjes, kruisbestuiving

Robert Reijns (37) , docent maatschappijvakken: "De lijntjes zijn hier kort, dat is fijn. We hebben mooie, creatieve samenwerkingen met collega's van het mbo, hbo en de universiteiten. Dat is goed voor de motivatie van onze studenten".

Uitdagend en leuke extra's

Guust Streevelaar (30), schoolmaatschappelijk werker en studentbegeleider: "Als schoolmaatschappelijk werker en studentbegeleider werk ik met gezellige en enthousiaste collega's. Het VAVO is voor mij een fijne en uitdagende werkomgeving. Intern zijn er veel mogelijkheden en ook belastingvoordelen zoals bijvoorbeeld sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Extraatjes, een kers op de taart.’’