Sfeer op school

Ontspanning en hard werken gaan prima samen bij VAVO Haaglanden.

In en rond de school

VAVO Haaglanden ligt op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station, vlakbij de parlements- en ministeriegebouwen, in de gemoedelijke winkel- en horecastraat Theresiastraat.

Het schoolgebouw en hogeschool InHolland zijn gevestigd in hetzelfde gebouw, maar hebben aparte vleugels. Het interieur wil de sfeer ademen van volwassenonderwijs, hard werken en gezelligheid tussendoor.

Ontspanning en hard werken gaan samen

Vavo-studenten beschikken over een gezellige kantine met een lunchbar, studieruimtes op elke etage en een grotere computerruimte plus lounge-woonkamerhoek (met elektrische piano) op de derde verdieping.

Weinig prikkels

De klaslokalen zijn ingericht op persoonsgericht onderwijs: met maximaal 25 zitplaatsen, smartboards en niet te veel uiterlijke prikkels. Ook zijn er kamers voor één-op-één gesprekken met onze begeleiders. Neem gerust een kijkje op de Open Dag of op afspraak via info.vavo@rocmondriaan.nl.   

VAVO Haaglanden

Iedereen is welkom bij het VAVO. Het onderwijs kenmerkt zich door:

Persoonlijke aandacht

Volwassen benadering

Bijles en hulp bij plannen

Gemotiveerde omgeving

Leuke activiteiten tussendoor

thumbnail

VAVO = Doelgericht

Dankzij het VAVO kan ik sneller mijn doelen bereiken

Arwin Prins (20)

“Bij VAVO Haaglanden word je best losgelaten. Huiswerk maken is je eigen verantwoordelijkheid. Belangrijk dus, dat je er echt voor gaat.”

Jessica (26) volgt een tweejarig havo-traject bij VAVO Haaglanden.

"Ik wilde altijd al de luchtvaart in om piloot te worden. Ik had zoiets van: nu ga ik het gewoon proberen! Toen belde ik met het vavo en niet veel later startte ik met mavo. Hierna ga ik 2 jaar havo doen en daarna hbo."

Zjordan Frans (25) volgt mavo bij VAVO Haaglanden.

"Ik wilde niet nóg langer studeren in het hbo, maar zo snel mogelijk naar de universiteit. Dus heb ik besloten om naar het vavo te gaan om mijn vwo-diploma te behalen."

Arwin Prins (20) volgt een tweejarig vwo-traject bij VAVO Haaglanden.

Open dag 4 juli 2023

Je bent van harte welkom op onze open dag. Dinsdag 4 juli, 18:00 tot 21:00 uur. Theresiastraat 8, Den Haag. Vrije inloop.